Surprins de agentii de paza cand a sustras o poseta

Un bărbat care a sustras dintr-un autoturism o poșetă, fiind surprins de agenții de pază din parcare, a fost arestat de polițiști.

La data de 28.04.2017, ora 13.45, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată, cu privire la faptul că un bărbat care a sustras dintr-un autoturism o poșetă, iar agenții de pază din parcarea unui hypermarket l-au văzut fugind, se precizează într-un comunicat al IPJ Suceava.

Două echipaje de poliție cu 6 polițiști au fost direcționate de urgență în zonă, reușind localizarea și identificarea bărbatului. Pe timpul cât polițiștii au urmărit bărbatul acesta a aruncat de sub sacoul cu care era îmbrăcat poșeta.

Ulterior persoana a fost imobilizată și identificată ca fiind un bărbat de 66 de ani, din municipiul Suceava.

Poșeta în cauză care conținea un telefon mobil, un portofel cu carduri și lucruri personale și bani a fost ridicată de la locul unde a fost aruncată după efectuarea cercetării la fața locului.

Ulterior, în urma probatoriului instrumentat, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Suceava au dispus reținerea suspectului, pentru fapta comisă, pentru o perioadă de 24 de ore.

Urmează ca bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de luare a unei măsuri privative de libertate. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ‘furt’.

Leave a Reply

Doriti sa va inscrieti in patronat?
Pasi de urmat, conditii si beneficii