PSS a primit autorizatia de functionare a Centrului de evaluare

In baza Deciziei ANC., nr. 497/20.12.2012, a fost autorizat Centrul de evaluare si certificare a competentelor profesionale din PSS.(autorizatiile de functionare, in atasament) pentru ocupatiile sef obiectiv(cod COR-121305) si sef tura(cod COR- 541409) servicii de securitate, iar un numar de 7 specialisti au fost certificati ca evaluatori de competente profesionale obtinute pe alte cai decat cele formale, care au derulat procese de evaluare cu 35 de candidati(citeste mai departe).

Dupa un volum mare de lucru, care s-a intins pe o perioada de circa un an si jumatate, eforturile noastre au fost incununate de succes, reusind astfel, sa indeplinim un obiectiv major pe care ni l-am propus, de mai mult timp, la nivelul conducerii PSS.

Aduc multumiri tuturor membrilor si colaboratorilor nostri, care si-au adus contributia la reusita acestui demers, fara de care nu ar fi fost posibil incheierea lui cu succes.

Prin autorizarea Centrului de evaluare, se deschid posibilitati si oportunitati pentru derularea proceselor de evaluare cu cat mai multi candidati, ceea ce va determina cresterea semnificativa a calitatii serviciilor prestate.

Conditiile ce trebuie indeplinite de catre specialisti pentru a se inscrie in procesul de evaluare, in vederea certificarii lor ca evaluatori si a candidatilor care doresc sa fie evaluati, in vederea obtinerii certificatului de competente profesionale, vor fi postate si pe site-ul nostru, cat mai curand.

Pentru mai multe detalii, puteti sa contactati pe domnul Chiriac Lazar – conducator centru de evaluare, la tel.mob.: 0744.601.836 sau 0728.929.385, ori pe adresa de e-mail: lazar.chiriac@patrosec.ro

 

Pentru conformitate,
CHIRIAC LAZĂR
Conducător Centru de EvaluareLeave a Reply