Mesaj catre firmele nemembre

MESAJ

CĂTRE FIRMELE NEMEMBRE

 

Am onoarea să vă informez că, de la înființare și până în prezent, Patronatul Serviciilor de Securitate (PSS.), a reușit să-și consolideze poziția de organizație reprezentativă pentru domeniul serviciilor de securitate privată.

În urma retragerii d-lui POPESCU ION din funcția de președinte al PSS., prin hotărâre a Consiliului director, am fost desemnat ca președinte interimar, până la Adunarea generală de alegeri, care se va desfășura, cel mai probabil, în data de 11.05.2017.

Având în vedere necesitatea continuării proiectelor aflate în derulare cât și, a rezolvării multor probleme cu care se confruntă domeniul securității private, va invit alături de noi!

Conform prevederilor statutare, calitatea de membru PSS., vă asigură, printre alte drepturi și dreptul de a fi ales, într-o funcție de conducere, poziție de pe care vă veți putea susține cauza, cu mai multe șanse de izbândă.

În cazul în care optați pentru a deveni membru cu drepturi depline, vă vom trimite și documentația necesară înscrierii în PSS.

Fiind mai mulți și mai uniți, vom deveni, mult mai eficienți!

Vă mulțumim anticipat și vă așteptăm alături de noi!

 

 

Cu stimă,

ȘOVAR BOGDAN

Președinte interimar al PSS.1 Comment

Leave a Reply