Manualul agentului de securitate

info-manuale
Informații generale

Semnalăm că, PSS. a scos de sub tipar Manualul agentului de securitate, care are ca referință cerințele standardului ocupațional al acestei ocupații, aprobat prin Decizia ANC nr. 80 / 11.02.2015 postat pe site-ul instituției.

Manualul se adresează, deopotrivă, furnizorilor de formare profesională care au un suport de curs uniformizat, societăților de securitate privată care trebuie să se preocupe de formarea profesională continuă la locul de muncă, persoanelor care urmează cursul pentru calificarea în ocupația agent de securitate, beneficiarilor serviciilor de securitate privată și chiar persoanelor care doresc să devină agent de securitate.

Prin conținutul său, Manualul de securitate, împletește practica europeană cu cea românească, constituindu-se într-un instrument util de pregătire, comparabil cu cel din multe țări membre ale Uniunii Europene.

Informatii pre-comanda

Conform hotărârii Consiliului Director al PSS., prețul unui exemplar este de 10 lei, fără cheltuielile de transport.

Comenzile se fac pentru minim 10 exemplare, pe adresa de e-mail: contact@patrosec.ro, sau folosind formularul de comanda online de mai jos.

Pasi de urmat privind comanda

Plasati comanda ferma pe adresa de email, sau folosind formularul online de mai jos.

In foarte scurt timp, vi se va emite factura aferenta comenzii, si vi se va trimite pe adresa de email folosita.

In baza facturii primite, va rugam sa achitati contravaloarea prin OP bancar. Pentru a opera cu celeritate, avem nevoie sa ne trimiteti scanat, dovada platii prin OP.

De indata ce am primit dovada platii, comanda va fi onorata cu prioritate.

Persoana de contact este dl. Chiriac Lazar – tel. 0728.929.385.

Formular comanda email

Denumire entitate juridica:
Registrul comertului:
CUI / CIF:
Adresa de expediere:

Persoana de contact:
Telefon:
Numarul de manuale:

Formular comanda online
Legea concurentei 21 / 1996 - Art. 5

(1) Sunt interzise orice înţelegeri între întreprinderi, decizii ale asociaţiilor de întreprinderi şi practici concertate, care au ca obiect sau au ca efect împiedicarea, restrângerea ori denaturarea concurenţei pe piaţa românească sau pe o parte a acesteia, în special cele care:
  a) stabilesc, direct sau indirect, preţuri de cumpărare sau de vânzare sau orice alte condiţii de tranzacţionare;
   b) limitează sau controlează producţia, comercializarea, dezvoltarea tehnică sau investiţiile;
    c) împart pieţele sau sursele de aprovizionare;
     d) aplică, în raporturile cu partenerii comerciali, condiţii inegale la prestaţii echivalente, creând astfel acestora un dezavantaj concurenţial;
      e) condiţionează încheierea contractelor de acceptarea de către parteneri a unor prestaţii suplimentare care, prin natura lor sau în conformitate cu uzanţele comerciale, nu au legătură cu obiectul acestor contracte.

Doriti sa va inscrieti in patronat?
Pasi de urmat, conditii si beneficii