In trenurile din Japonia vor fi instalate camere de securitate

Calea ferată din Kyushu, Japonia, a declarat că va instala camere de securitate în trenurile care trec prin Kyushu începând din noiembrie pentru a îmbunătății securitatea înaintea Jocurilor Olimpice ce vor avea loc în Tokyo.

Kyushu Railway Co., care administrează căile ferate de pe insula cu același nume, a declarat că va instala camere de securitate în trenurile care trec prin Kyushu începând din noiembrie pentru a îmbunătății securitatea înaintea Jocurilor Olimpice și Paralimpice ce vor avea loc în Tokyo în 2020, scrie japantimes.co.jp.

Calea ferată va introduce camere video în cabinele pasagerilor și pe punțile trenurilor  din seria 800 care au rute între stațiile Hakata din prefectura Fukuoka, cea mai mare stație de cale ferată din Kyushu, și stația  Kagoshima-Chuo care se află în vârful de sud al insulei.

Până în 2020, operatorul dorește să termine instalarea camerelor în toate cele 19 trenuri de mare viteză, incluzând și adăugarea mai multor camere în trenurile din seria N700 care leagă linia Sanyo Shinkansen care se află în vesul Japoniei.

În prezent, în trenurile din seria N700 sunt instalate trenuri doar pe punțile trenurilor. Vor instala și în cabinele de pasageri începând cu anul fiscal 2018, a precizat compania, citată de japantoday.com.

Operatorul de căi ferate speră ca introducerea de camere video, cu înregistrare continuă, să ajute la prevenirea infracțiunilor precum cele de hărțuire.

Pentru a lua în considerare intimitatea pasagerilor, va permite unui număr limitat de angajați accesarea imaginilor video.

Detalii
Sursa stire:
japantimes.co.jp
Sursa foto:
japantimes.co.jp

Leave a Reply

Doriti sa va inscrieti in patronat?
Pasi de urmat, conditii si beneficii