Firme de paza controlate de politisti in judetele Prahova si Constanta

Dispozitivele de pază de la trei societăți comerciale din Ploiești au fost controlate de polițiștii Secției nr. 4 din oraș.

Polițiștii au aplicat sancțiuni  pentru neregulile depistate, se precizează într-un comunicat al IPJ Prahova, citat de Agerpres.

La nivelul Secției nr. 4 Ploiești a fost executată o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor contra patrimoniului agenților economici și pentru verificarea legalității furnizorilor de servicii de securitate privată.

Astfel, au fost controlate dispozitivele de pază la trei societăți comerciale, pentru neregulile depistate fiind aplicate trei sancțiuni contravenționale, în valoare de 8.000 lei.

Pe la mijlocul lunii August, polițiști din județul Constanța au efectuat un control în urma căruia au întocmit dosar penal pentru o firmă de pază care nu avea licență de funcționare valabilă, conform securityportal.ro.

La data de 17.08.2017, ora 16.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au efectuat un control la o societate comercială din stațiunea Saturn, unde s-a constatat faptul că obiectivul este asigurat cu pază umană de către agenți ai unei societăți comerciale specializată în pază, dar care nu deține licență de funcționare valabilă.

Detalii
Sursa stire:
securityportal.ro
Sursa foto:
GoogleImages

Leave a Reply

Doriti sa va inscrieti in patronat?
Pasi de urmat, conditii si beneficii