Dosar penal pentru un barbat ce instala ilegal sisteme de supraveghere video

Un bărbat din municipiul Galaţi este cercetat de polițiști pentru că instala ilegal sisteme de supraveghere video şi alarmare împotriva efracţiei.

Montarea ilegală a sistemului de supraveghere a ieşit la iveală în urma unui control de rutină al polițiștilor din județul Galați, conform inro.news.

Pe 3 august, poliţiştii de ordine publică, în urma verificărilor efectuate la punctul de lucru al unei societăţi comerciale situat pe raza oraşului Târgu Bujor, au constatat faptul că, deşi acesta era dotat cu sistem de supraveghere video şi alarmare împotriva efracţiei, montarea acestora s-a facut de către persoane care nu deţin licenţă de funcţionare în domeniu.

”Din verificări a rezultat faptul că sistemele au fost montate încă din martie 2017 de către un bărbat din municipiul Galaţi, contra sumei de 3.000 lei”, a declarat Andreea Rogojină, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, citată de adevarul.ro.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru desfăşurare în scop comercial de activităţi de pază sau protecţie, de proiectare, producere, instalare şi întreţinere a sistemelor de alarmare împotriva efracţiei sau a componentelor acestora fără atestat ori fără licenţă de funcţionare prevăzută de lege.

Detalii
Sursa stire:
securityportal.ro
Sursa foto:
PSS.

Leave a Reply

Doriti sa va inscrieti in patronat?
Pasi de urmat, conditii si beneficii