Cercetati pentru furturi din locuinte

Poliţiştii din Iaşi și cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române au depistat trei persoane,la scurt timp după ce ar fi comis 6 furturi din locuințe. Asupra lor polițiștii au descoperit bani, bijuterii, precum şi un dispozitiv artizanal folosit la deschiderea ușilor.

Poliţiştii de investigaţii criminale din Iaşi, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au depistat, la data de 4 mai a.c., trei persoane, cu vârste cuprinse între 29 şi 33 ani, din Baia Mare, bănuite că în aceeași zi (în intervalul orar 09.00-14.00), ar fi comis 6 furturi din locuinţe situate în Iaşi.

Cei în cauză sunt bănuiți că ar fi sustras bani (lei şi euro) şi bijuterii din aur, cauzând un prejudiciu de circa 22.000 lei.

În urma cooperării operative cu polițiștii din Baia Mare, persoanele vizate au fost depistate în Baia Mare având asupra lor o parte din bunurile susceptibile a fi fost sustrase de pe raza municipiului Iaşi, precum şi dispozitivul ce ar fi fost folosit la deschiderea uşilor.

Faţă persoanele despistate, Judecătoria Baia Mare a dispus arestarea preventivă pentru 30 zile, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

Leave a Reply

Doriti sa va inscrieti in patronat?
Pasi de urmat, conditii si beneficii