Centrul de evaluare

centru-de-evaluare-ANC-PSS.

Centrul de evaluare si certificare
a competentelor profesionale din PSS.

Un proiect major adoptat prin hotarâre a Consiliului director, a fost pregătirea documentației necesare înființării Centrului de evaluare și certificare a competențelor profesionale.

Astfel, în baza Deciziei ANC., nr. 497 din 20.12.2012, a fost autorizat Centrul de evaluare și certificare a competențelor profesionale din PSS., conform criteriilor nivelului 1 de performanță pentru 2 ocupații: șef obiectiv servicii de securitate și șef tură servicii de securitate, în baza Deciziei ANC., nr. 207 din 10.07.2014, a dobândit nivelul 2 de performanță, iar în baza Deciziei ANC., nr. 173 din 26.07.2016, i-a fost reînnoită autorizația, pentru același nivelul de performanță, până la data de 25.07.2018.

Prin reînnoirea autorizației pentru acest nivel de performanță, se deschid noi posibilități și oportunități de evaluare și certificarea competențelor profesionale ale personalului, ceea ce va determina creșterea semnificativa a calității serviciilor private de securitate.

Având în vedere avantajele certificării competențelor profesionale, vă lansăm invitația de a participa la procesele de evaluare, derulate prin centrul nostru și așteptăm să vă înscrieți  cât mai curând!

Doriti sa va inscrieti in patronat?
Pasi de urmat, conditii si beneficii