Arad: 7 sanctiuni in baza legii 333 / 2003

ACȚIUNEA POLIȚIȘTILOR ARĂDENI, PE RAZA MUNICIPIULUI

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Arad au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, o acțiune pe raza municipiului, pentru prevenirea și combaterea fenomenului infracțional.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 22 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.600 de lei, dintre care 7 la Legea 333/2003 (privind paza bunurilor, valorilor și protecția persoanelor), 4 la Legea 61/1991 (privind normele de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice), și 11 la OUG 195/2002 (privind circulația pe drumurile publice).

Au fost reținute 4 permise de conducere și a fost constatată o infracțiune, pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism, fără a deține permis de conducere (având dreptul de a conduce suspendat).

Polițiștii vor continua să desfășoare astfel de acțiuni, atât în municipiu cât și în județ, pentru prevenirea faptelor care contravin normelor de conviețuire socială, circulației pe drumurile publice precum și pentru prevenirea infracțiunilor de orice natură.

Agent de relații publice,
Agent șef adjunct de poliție Claudia Iuga

Detalii
Sursa stire:
agerpres.ro
Sursa foto:
Google Images

Leave a Reply

Doriti sa va inscrieti in patronat?
Pasi de urmat, conditii si beneficii