Agenti de securitate – Ambasada Statelor Unite ale Americii isi mareste echipa

! Data limită : 03 Mai 2017

Echipa ambasadei de agenţi de securitate caută noi colegi cu experienţă în domeniul securităţii, autoapărării şi prevenirii infracţiunilor.

Mai jos aveți mesajul ambasadei:

“Alăturati-vă echipei noastre.

Misiunea diplomatică a SUA în România oferă oportunităţi egale şi tratament corect şi echitabil tuturor persoanelor, indiferent de rasă, culoare, religie, sex, naţionalitate de origine, vârstă, dizabilităţi, preferinţe politice, stare civilă sau orientare sexuală. De asemenea, Departamentul de Stat face eforturi să asigure oportunităţi egale de angajare în toate activităţile de personal prin programe permanente de creştere a diversităţii.

Ambasada SUA va lua în considerare doar dosarele de candidatură trimise ca urmare a publicării unui post vacant. Pentru înscrierea la concurs în cazul mai multor posturi vacante este necesară completarea de formulare separate pentru fiecare post dorit. Candidaţii care îndeplinesc toate condiţiile de eligibilitate şi posedă toate calificările necesare vor fi luaţi în considerare pentru următorii paşi ai procesului de recrutare.”

Pentru mai multe detalii, vă rugam să accesați condiţiile pentru a candida la acest post: https://go.usa.gov/x5299.

Leave a Reply

Doriti sa va inscrieti in patronat?
Pasi de urmat, conditii si beneficii