Agenti de paza au prins trei persoane furand

Trei persoane au fost depistate de agenţii de pază ai unor societăţi comerciale din Timișoara, în timp ce sustrăgeau bunuri.

Trei persoane, cu vârste între 18 şi 35 de ani, au fost depistate de agenţii de pază a unor societăţi comerciale în timp ce sustrăgeau bunuri. Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale pentru furt, conform unui buletin de presă al IPJ Timiș.

La data de 22 mai 2017, în jurul orei 15.00, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat, de 35 de ani, a fost depistat de agenţii de pază a unui supermarket situat pe raza municipiului, în timp ce sustrăgea bunuri.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că cel în cauză a fost depistat după ce a trecut de casa de marcat având asupra sa băuturi alcoolice şi produse alimentare neachitate.

În cursul aceleiaşi zile, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au întocmit acte procedural pe numele a două femei, de 18 şi 22, depistate de agenţii de pază a unei societăţi comerciale având asupra lor produse cosmetice neachitate.

Prejudiciul în valoare de aproape 800 de lei a fost recuperate în totalitate, bunurile fiind restituite reprezentanţilor societăţilor comerciale.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracâiunii de furt, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activitîţi infracţionale a bănuiţilor.

Detalii
Sursa stire:
securityportal.ro
Sursa foto:
PSS.

Leave a Reply

Doriti sa va inscrieti in patronat?
Pasi de urmat, conditii si beneficii